Banner

Online Publication

Koleksi majalah dan bahan bacaan terbitan Media Glam Sdn. Bhd. mengandungi bahan-bahan bacaan ringan, umum dan popular yang sesuai dibaca oleh semua golongan atau peringkat umur. Bahan-bahan ini boleh dibaca dan dilayari di www.mediaglam.com secara percuma. Selamat membaca!

Administrator

Administrator

Tuesday, 23 January 2018 10:43

Edisi Bumper Jan-Feb 2018

Majalah ETERNITY kembali dengan nafas baharu…Isu kali ini ETERNITY tetap bersemangat, berwarna-warni dan menghiburkan untuk tatapan anda semua. Sekejap sahaja masa berlalu pergi, dan kami juga tidak mahu lepaskan peluang untuk maju dan kehadapan bersama-sama anda.

Oh ya…nampaknya Media Glam Sdn. Bhd. (ETERNITY & KITCHEN ONLINE) sudah pun mencapai usia ke-6…Teruskan setia bersama kami ya!!! Ikuti pelbagai informasi terkini dalam isu terkini ETERNITY…
Thursday, 01 December 2016 00:00

Bumper Isu Edisi Perkahwinan

Hujung tahun pasti kita menerima banyak undangan untuk mengahiri majlis perkahwinan kenalan mahupun sanak- saudara. Ye la, musim kahwin la katakan… Lembaran penutup tahun 2016 ini, ETERNITY tampil dengan naskah istimewa.

Edisi kali ini dibuat khas sebagai panduan kepada bakal pengantin dan keluarga dalam merancang majlis perkahwinan seperti yang didambakan. Dengan maklumat yang serba ringkas ini, semoga bakal pengantin dapat membuat persediaan selengkapnya. Selamat membaca dan semoga terhibur!
Thursday, 01 September 2016 00:00

Edisi Bumper Spetember-Oktober 2016

ETERNITY mini bumper kali ini pastinya lebih meriah dengan rencana, fesyen, pelbagai tip, dan petua menarik! Mahukan majalah yang menyatukan segalanya dalam satu? Apa kata dapatkan keluaran terbaru ETERNITY mini bumper ini di portal rasmi Media Glam di www.mediaglam.com

Istimewa untuk anda, ETERNITY menampilkan seorang usahawan muda, Najwa Hanani Azhar, pemilik Butik Azzuria Zahra. Jangan lupa untuk sama-sama ikuti kisah cover girl ETERNITY kali ini. Banyak yang dikongsikan oleh Najwa bersama kami dan ketahui tentang kisahnya dalam dunia perniagaan. Selamat membaca!
Monday, 27 June 2016 00:00

Edisi Bumper Mei-Jun 2016

Majalah ETERNITY yang dinanti-nantikan oleh para pembaca maya semua kini tampil dengan isu ekstra bumper yang istimewa sempena menyambut kedatangan Ramadan. Pelbagai informasi menarik kami sajikan buat anda dengan dengan pengenalan satu lagi kolum baru. Kami pasti anda akan teruja sebaik sahaja anda menyelak secara maya halaman-halaman di dalam majalah ini.

Juga soroti kisah simanis jelita, ikon usahawan wanita-Azlia Idha sebagai penghias majalah kali ini.

Untuk ketahui lebih lanjut, dapatkan ETERNITY keluaran terbaharu ini hanya di www.mediaglam.com.
Wednesday, 27 April 2016 00:00

Edisi Bumper Mac-April 2016

Begitu banyak soroton maklumat dan informasi berguna tersedia untuk pembaca setia ETERNITY. Dari kolum fesyen, kecantikan, kesihatan, dekor, motivasi, nurani dan banyak lagi, semuanya padat dengan input-input semasa .

Jangan ketinggalan untuk dapatkan dan membaca majalah maya kami di mana-mana saja dan pada bila- bila masa hanya di www.mediaglam.com. Selamat membaca dan selamat terhibur!
Friday, 29 January 2016 00:00

Edisi Bumper Januari-Februari 2016

Istimewa edisi pertama tahun ini, ikuti interview eksklusif krew ETERNITY bersama si cantik Syazwanie Yazip. Majalah ETERNITY kini sudah berusia 4 tahun telah mengalami banyak perubahan.

Kandungannya pula semakin padat dan pelbagai. Semoga ETERNITY akan terus berkembang dan dapat memenuhi selera dan cita rasa pembaca semua!
Tuesday, 29 December 2015 13:37

Edisi Bumper November-Disember 2015

Pantas sungguh masa berlalu. Tahun 2015 hampir melabuhkan tirainya. Kini, kita sudah pun melangkah ke penghujung tahun. Rasanya baru sahaja kita menyambut kedatangan tahun 2015, kini 2016 bakal menjengah kita. Lembaran terakhir ETERNITY edisi November dan Disember kali ini tetap segar dengan pengisian yang menarik dan versatile. Sentiasa padat dengan maklumat, ETERNITY adalah gerbang penjana ilmu anda! Soroti kisah pendatang baru dalam industry hiburan tanah air kita yang semakin dikenali ramai – Ruhainies cover girl ETERNITY kali ini. Selamat bercuti dan jumpa lagi pada tahun 2016
Wednesday, 28 October 2015 05:23

Edisi Bumper September-Oktober 2015

Jika anda mahukan majalah yang menyatukan segalanya dalam satu… kecantikan, fesyen, gaya hidup, selebriti dan informasi? Jangan melepaskan peluang untuk membaca majalah ETERNITY isu September-Oktober ini. Menampilkan, selebriti Hani Fadzil sebagai cover girl, banyak cerita yang anda boleh ketahui mengenai penyampaian radio kecil molek ini. Majalah ETERNITY punyai keistimewaan tersendiri yang mana, kami mahu membawa anda ke alam penerokaan ilmu dalam bentuk yang lebih mudah dan canggih!
Thursday, 30 July 2015 11:52

Edisi Bumper Julai-Ogos 2015

Dalam kesibukan menyambut lebaran, jangan ketinggalan untuk mendapatkan naskhah terbaharu majalah online teristimewa iaitu majalah ETERNITY. Sambil- sambil berehat di kampung halaman dan sibuk menyambut lebaran, luangkanlah sedikit masa anda untuk melayari portal kami. Ikuti penampilan istimewa Puteri Sarah sebagai cover girl serta dapatkan naskhah terbaharu ETERNITY yang padat dengan informasi, pasti banyak ilmu yang boleh anda perolehi hanya di portal rasmi kami- www.mediaglam.com.
Wednesday, 10 June 2015 10:37

Edisi Bumper Mei-Jun 2015

Edisi majalah Eternity terbaharu menanti anda di alam maya! Jangan lupa untuk luangkan masa anda membaca ETERNITY isu terbaharu ini yang penuh warna-warni dan sarat dengan info semasa.


Mahukan sesuatu yang ekstra.. ETERNITY ada jawapannya! Ia mengandungi pelbagai informasi lengkap buat anda dalam persediaan menyambut kedatangan Ramadan kali ini.


Lebih istimewa, jangan ketinggalan untuk menyaksikan penampilan si cantik manis cover girl kami edisi kali ini, Anis Al-Idrus yang bukan sahaja selebriti popular malah kini bergelar usahawan berjaya!


Selamat membaca semua!
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 5

Gaining knowledge in new style

Pemangkin & Penerbit Medium Bacaan Baru- Majalah Elektronik

Terdapat banyak bahan bacaan yang ada dipasaran. Ini termasuklah novel, buku, komik, majalah, akhbar dan banyak lagi. Namun pemilihan bahan bacaan dan medium bahan bacaan selalunya bergantung pada minat seseorang individu itu.

Ada yang minat membaca majalah kerana ia digambarkan sebagai bahan bacaan yang agak ringan dan mudah difahami. Kadang kala, kita memilih bahan bacaan tersebut kerana kita ingin mencari maklumat, mengisi masa lapang dan sebagainya. Oleh itu, bahan bacaan yang kita pilih selalunya menggambarkan identiti kita. Tanpa kita sedar sebenarnya bahan bacaan ini kebiasaannya mempengaruhi mentaliti kita ataupun mengubah persepsi bagaimana kita berfikir ...


Temui Kami di Facebook

Langgan Berita

Sila masukkan email anda untuk melanggan berita dan aktiviti terkini dari kami.

Hubungi Kami

Media Glam Sdn. Bhd. (964665-T)

Office:
No 6B, Jalan TR2/2,
Tropicana Golf & Country Resort,
47410 Petaling Jaya, Selangor.

0378064468

Email:
editor@mediaglam.com
admin@mediaglam.com
advertising@mediaglam.com

© Copyright 2016 Media Glam Sdn Bhd. All Rights Reserved.
Designed By Inspireartmedia Solutions.