Banner

Online Publication

Koleksi majalah dan bahan bacaan terbitan Media Glam Sdn. Bhd. mengandungi bahan-bahan bacaan ringan, umum dan popular yang sesuai dibaca oleh semua golongan atau peringkat umur. Bahan-bahan ini boleh dibaca dan dilayari di www.mediaglam.com secara percuma. Selamat membaca!

Edisi April 2013

Rate This Issue
(33 votes)
Thursday, 11 April 2013 17:36
Bulan April ini menyaksikan kita meraikan salah satu peristiwa penting iaitu sambutan Hari Bumi Sedunia. Ikuti kupasan menarik mengenai isu alam sekitar yang berguna buat kita semua. Juga, khas untuk anda, ETERNITY menampilkan heroin pujaan semua, figura bertubuh kecik molek dan berwajah kacukan pan Asia ini, Siti Saleha. Satu nama yang kini meniti di bibir peminat-peminat dunia seni lakon negara. Jadilah pengguna dan pembaca yang bijak? Sokonglah keluaran majalah dalam talian terbitan kami (ETERNITY & KITCHEN ONLINE) yang sememangnya menyokong ke arah bumi yang lebih hijau!

Gaining knowledge in new style

Pemangkin & Penerbit Medium Bacaan Baru- Majalah Elektronik

Terdapat banyak bahan bacaan yang ada dipasaran. Ini termasuklah novel, buku, komik, majalah, akhbar dan banyak lagi. Namun pemilihan bahan bacaan dan medium bahan bacaan selalunya bergantung pada minat seseorang individu itu.

Ada yang minat membaca majalah kerana ia digambarkan sebagai bahan bacaan yang agak ringan dan mudah difahami. Kadang kala, kita memilih bahan bacaan tersebut kerana kita ingin mencari maklumat, mengisi masa lapang dan sebagainya. Oleh itu, bahan bacaan yang kita pilih selalunya menggambarkan identiti kita. Tanpa kita sedar sebenarnya bahan bacaan ini kebiasaannya mempengaruhi mentaliti kita ataupun mengubah persepsi bagaimana kita berfikir ...


Temui Kami di Facebook

Langgan Berita

Sila masukkan email anda untuk melanggan berita dan aktiviti terkini dari kami.

Hubungi Kami

Media Glam Sdn. Bhd. (964665-T)

Office:
No 6B, Jalan TR2/2,
Tropicana Golf & Country Resort,
47410 Petaling Jaya, Selangor.

0378064468

Email:
editor@mediaglam.com
admin@mediaglam.com
advertising@mediaglam.com

© Copyright 2016 Media Glam Sdn Bhd. All Rights Reserved.
Designed By Inspireartmedia Solutions.