Banner

Online Publication

Koleksi majalah dan bahan bacaan terbitan Media Glam Sdn. Bhd. mengandungi bahan-bahan bacaan ringan, umum dan popular yang sesuai dibaca oleh semua golongan atau peringkat umur. Bahan-bahan ini boleh dibaca dan dilayari di www.mediaglam.com secara percuma. Selamat membaca!

Eternity
Majalah ETERNITY kembali dengan nafas baharu…Isu kali ini ETERNITY tetap bersemangat, berwarna-warni dan menghiburkan untuk tatapan anda semua. Sekejap sahaja masa berlalu pergi, dan kami juga tidak mahu lepaskan peluang untuk maju dan kehadapan bersama-sama anda.

Oh ya…nampaknya Media Glam Sdn. Bhd. (ETERNITY & KITCHEN ONLINE) sudah pun mencapai usia ke-6…Teruskan setia bersama kami ya!!! Ikuti pelbagai informasi terkini dalam isu terkini ETERNITY…
Hujung tahun pasti kita menerima banyak undangan untuk mengahiri majlis perkahwinan kenalan mahupun sanak- saudara. Ye la, musim kahwin la katakan… Lembaran penutup tahun 2016 ini, ETERNITY tampil dengan naskah istimewa.

Edisi kali ini dibuat khas sebagai panduan kepada bakal pengantin dan keluarga dalam merancang majlis perkahwinan seperti yang didambakan. Dengan maklumat yang serba ringkas ini, semoga bakal pengantin dapat membuat persediaan selengkapnya. Selamat membaca dan semoga terhibur!
ETERNITY mini bumper kali ini pastinya lebih meriah dengan rencana, fesyen, pelbagai tip, dan petua menarik! Mahukan majalah yang menyatukan segalanya dalam satu? Apa kata dapatkan keluaran terbaru ETERNITY mini bumper ini di portal rasmi Media Glam di www.mediaglam.com

Istimewa untuk anda, ETERNITY menampilkan seorang usahawan muda, Najwa Hanani Azhar, pemilik Butik Azzuria Zahra. Jangan lupa untuk sama-sama ikuti kisah cover girl ETERNITY kali ini. Banyak yang dikongsikan oleh Najwa bersama kami dan ketahui tentang kisahnya dalam dunia perniagaan. Selamat membaca!
Majalah ETERNITY yang dinanti-nantikan oleh para pembaca maya semua kini tampil dengan isu ekstra bumper yang istimewa sempena menyambut kedatangan Ramadan. Pelbagai informasi menarik kami sajikan buat anda dengan dengan pengenalan satu lagi kolum baru. Kami pasti anda akan teruja sebaik sahaja anda menyelak secara maya halaman-halaman di dalam majalah ini.

Juga soroti kisah simanis jelita, ikon usahawan wanita-Azlia Idha sebagai penghias majalah kali ini.

Untuk ketahui lebih lanjut, dapatkan ETERNITY keluaran terbaharu ini hanya di www.mediaglam.com.
Begitu banyak soroton maklumat dan informasi berguna tersedia untuk pembaca setia ETERNITY. Dari kolum fesyen, kecantikan, kesihatan, dekor, motivasi, nurani dan banyak lagi, semuanya padat dengan input-input semasa .

Jangan ketinggalan untuk dapatkan dan membaca majalah maya kami di mana-mana saja dan pada bila- bila masa hanya di www.mediaglam.com. Selamat membaca dan selamat terhibur!
Istimewa edisi pertama tahun ini, ikuti interview eksklusif krew ETERNITY bersama si cantik Syazwanie Yazip. Majalah ETERNITY kini sudah berusia 4 tahun telah mengalami banyak perubahan.

Kandungannya pula semakin padat dan pelbagai. Semoga ETERNITY akan terus berkembang dan dapat memenuhi selera dan cita rasa pembaca semua!
Pantas sungguh masa berlalu. Tahun 2015 hampir melabuhkan tirainya. Kini, kita sudah pun melangkah ke penghujung tahun. Rasanya baru sahaja kita menyambut kedatangan tahun 2015, kini 2016 bakal menjengah kita. Lembaran terakhir ETERNITY edisi November dan Disember kali ini tetap segar dengan pengisian yang menarik dan versatile. Sentiasa padat dengan maklumat, ETERNITY adalah gerbang penjana ilmu anda! Soroti kisah pendatang baru dalam industry hiburan tanah air kita yang semakin dikenali ramai – Ruhainies cover girl ETERNITY kali ini. Selamat bercuti dan jumpa lagi pada tahun 2016
Jika anda mahukan majalah yang menyatukan segalanya dalam satu… kecantikan, fesyen, gaya hidup, selebriti dan informasi? Jangan melepaskan peluang untuk membaca majalah ETERNITY isu September-Oktober ini. Menampilkan, selebriti Hani Fadzil sebagai cover girl, banyak cerita yang anda boleh ketahui mengenai penyampaian radio kecil molek ini. Majalah ETERNITY punyai keistimewaan tersendiri yang mana, kami mahu membawa anda ke alam penerokaan ilmu dalam bentuk yang lebih mudah dan canggih!
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 5

Gaining knowledge in new style

Pemangkin & Penerbit Medium Bacaan Baru- Majalah Elektronik

Terdapat banyak bahan bacaan yang ada dipasaran. Ini termasuklah novel, buku, komik, majalah, akhbar dan banyak lagi. Namun pemilihan bahan bacaan dan medium bahan bacaan selalunya bergantung pada minat seseorang individu itu.

Ada yang minat membaca majalah kerana ia digambarkan sebagai bahan bacaan yang agak ringan dan mudah difahami. Kadang kala, kita memilih bahan bacaan tersebut kerana kita ingin mencari maklumat, mengisi masa lapang dan sebagainya. Oleh itu, bahan bacaan yang kita pilih selalunya menggambarkan identiti kita. Tanpa kita sedar sebenarnya bahan bacaan ini kebiasaannya mempengaruhi mentaliti kita ataupun mengubah persepsi bagaimana kita berfikir ...


Temui Kami di Facebook

Langgan Berita

Sila masukkan email anda untuk melanggan berita dan aktiviti terkini dari kami.

Hubungi Kami

Media Glam Sdn. Bhd. (964665-T)

Office:
No 6B, Jalan TR2/2,
Tropicana Golf & Country Resort,
47410 Petaling Jaya, Selangor.

0378064468

Email:
editor@mediaglam.com
admin@mediaglam.com
advertising@mediaglam.com

© Copyright 2016 Media Glam Sdn Bhd. All Rights Reserved.
Designed By Inspireartmedia Solutions.